Detail- og grossistbutikker

Gode rammer for medarbejdere og kunder

Butikken danner de fysiske rammer for kundernes oplevelse og de ansattes trivsel. En købsoplevelse handler om at få skabt en helhedsoplevelse, hvor dine produkter præsenteres i optimale
omgivelser.

Derfor har vi specialiseret os i at lave effektive rengøringsløsninger, så du og dine kunder hver dag kan være sikker på at møde en ren og indbydende butik.

Vil du have mere tid til at drive en god forretning? Så lad Schmidts Rengøring stå for rengøringen.

Vi har gennem mange år oparbejdet ekspertise og specialiseret os i netop butiksrengøring.

Vi ved godt, at butikker ikke er ens og dermed er behovene forskellige. Derfor laver vi en skræddersyet løsning, med udgangspunkt i dit behov og deler vores viden og erfaringer på området med dig.

Vi lægger vægt på kvalitet, effektivitet og omhyggelighed i alle områder af vores arbejde. Det giver et smukt og skinnende resultat i alle hjørner af butikken.

Vi laver serviceaftaler med kunder, der omfatter brancher lige fra trælasthandlere/byggemarkedskæder, store indkøbscentre og til helt små butikker og restauranter/madbutikker.

Kontakt os og bestil et uforpligtende besøg, så vi kan sammensætte og levere det helt rigtige tilbud og give dig en effektiv samarbejdsaftale, der både indeholder en kvalitetsstandard, et serviceniveau og en pris der matcher opgaven.