Værksteder og skurvogne

 Værkstedet, lageret og personalerum m.m.

Tiden hvor værkstedet og lageret bare var et arbejdsrum er heldigvis fortid. Alle virksomheder ved i dag, at netop rengøringen og arbejdsklimaet er væsentlige forudsætninger for, at arbejdet på værkstedet er en vigtig faktor, når der skabes både effektivitet og arbejdsglæde.

Der kan være stor forskel på, hvad der lægges vægt på, når et værksted skal gøres og holdes rent. Er værkstedet blot belastet af almindeligt støv og snavs, eller er der særlige forhold der gør det nødvendig med ekstra støvsugning eller vask og rengøring af berøringsflader. De har dog tilfælles, at lokalerne skal være rene og imødekommende – dag efter dag.

Personalerummet på værkstedet er både arbejdsplads og et fristed

Netop de aftalte pauser, som oftest holdes i et personalerum eller et udvalgt sted i værkstedet kræver, at det også opleves som en god oplevelse/pusterum mellem dagens mange opgaver og et tidspunkt, hvor man lige kan koble af i gode oplevelser.

Ingen værksteder er ens – og ingen virksomheder er ens.

Tag en snak med os omkring dine behov og hvad du ønsker, så laver vi et godt forslag med fokus på realisering af dine ønsker, til en god pris, hvor du både får den aftalte kvalitet og en fantastisk service.

Det koster ikke noget at få nogle gode råd og en pris fra os.

Skurvogne er også arbejdssteder

Skurvognen er ofte eneste fristed for medarbejdere der arbejder eksternt for din virksomhed, lad dem opleve du også har fokus på deres arbejdsmiljø, når de er i skurvognen.

Det kræver faktisk ikke så meget:

  • Der skal være rent og ryddeligt
  • Toiletforhold skal være i orden og rengjorte
  • Vinduer skal være rengjorte, så der kommer lys ind

Men bare der er rent – kan man jo både ”tåle” og ”leve med” svære arbejdsforhold.

Lad os give dig en kvalitet og en service, der matcher dine behov – og ikke mindst en god pris.