Social Rengøring

Hos udsatte borgere

I Schmidts Rengøring har specialiseret os i at rengøre lejligheder, huse og boligkomplekser for særligt udsatte borgere. Dette kan både være hos borgere med fysiske udfordringer eller hos borgere med mere sociale udfordringer, som ofte har behov for ekstra støtte og få en hjælpende hånd med deres rengøring eller anden praktisk gøren.

Vi tilbyder en god og grundig service på netop dette område.

Igennem mange år med sociale rengøringsopgaver for kommuner, sociale institutioner og almennyttige eller sociale boligselskaber, har vi fået stor erfaring på området og ved hvordan vi bedst muligt griber opgaverne an.

Vi løser opgaven med empati og forståelse

Netop sociale rengøringsopgaver kræver at vi formår at navigere i udfordringer og de meget forskellige opgaver. Vi udvælger de medarbejdere hos os der har den nødvendige ”pædagogiske” tilgang til opgaven og sørger for en grundig introduktion til både opgave og sted.

En stor del af vores erfaring indenfor feltet ligger i lejligheder hvor der har boet, eller bor, personer med psykiske lidelser. Lidelser som gør det udfordrende for borgeren at vedligeholde rengøringen, eller at kunne skille sig af med gamle ting.

Måske oplever man som udlejer at lejligheden er forladt i en meget dårlig stand, og uanset hvad der måtte møde os i opgaven, har vi fokus på medarbejdersikkerheden på den ene side, samtidig med at vi sikrer, at borgeren igen får et acceptabelt og værdigt sted at leve videre i.

Hvis der i udvalgte situationer ved fraflytninger ud over tømning og rengøring også kræver desinficering og evt. renovering af gulve, vægge eller fast inventar, laver vi naturligvis også gerne en samlet løsning til vores kunder.

Ingen opgaver indenfor dette område er ens, så kontakt os, og lad os lave den rigtige og konkurrencerigtige løsning til jer.