Schmidts Rengøring og Covid-19

 

Kære Kunder,

Flere af jer melder ud, hvilke tiltag vi gør for at begrænse spredning af Virus hos jer.

De rengøringsmidler vi bruger har altid indeholdt sprit til desinficering af alle overflader. I denne tid har vi valgt at opgradere vores rengøringsmidler, der indeholder en større mængde sprit.

Dette resulterer desværre i at mange overflader bliver efterlagt stribet. Vi beder om jeres forståelse, og gør det kun for at yde jer den bedste service i denne tid.

Vores ændring af rengøringsmidler vil IKKE koste ekstra.

 

Hvad kan du personligt gøre ?

Det er vigtigt at huske på, hvis du i forvejen ikke er smittet, står du heller ikke til at kontaminere de overflader, som personligt bruger i hverdagen. Faren kommer når vi mødes med andre.

Derfor er personlig hygiejne ekstrem vigtigt. Hyppigere vask af hænder, samt afspritning af hænder efter møder. Er et stærkt værn mod eventuel smitte.

 

Personligt står vi i firmaet med en mærkelig fornemmelse i kroppen. For det er aldrig sjovt at gå ind i det uvisse. Desværre er der ikke nogen tids horisont på, hvornår dette er ovre. Men jeg vil forsikre jer om at vi hos Schmidts Rengøring vil følge regeringens anvisninger nøje.

 

Til sidst vil jeg sige, Tak for at have jer som kunde. Skulle der i mellemtiden være andre ting vi kan være behjælpelige med. Så kontakt undertegnede.

 

Fortsat rigtig god dag,

Glenn C Schmidt

31204468