Byggepladsrengøring

Oprydning, bortskaffelse og rengøring

Hos Schmidts Rengøring ved vi godt, at jo renere og mere ryddelig en byggeplads er, jo bedre arbejder man. Derfor tilbyder vi rengøring af jeres byggeplads i Sønderborg og omegn.

I Schmidts Rengøring er vi vant til at hjælpe firmaer med de opgaver som de ikke altid selv har tid til, og vi kan om nogen godt forstå, at det ødelægger håndværkerens arbejdsgang, hvis han selv skal rydde op og gøre rent midt i arbejdet. For at sikre effektiviteten på byggepladsen tilbyder vi hjælp til oprydnings- og rengøringsopgaver, både før, under og efter byggeriet

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige rengøringsservices, som vi ved er vigtige på en arbejdsplads.

En ren arbejdsplads er mere overskuelig og skaber også en mere sikker arbejdsplads. Det gælder ofte de mere ”banale” ulykker, som når man falder i træaffald, gamle ledninger, tovværk eller en presenning, som måske lige flyder på pladsen.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Oprydning
  • Affaldshåndtering
  • Flytning af materialer
  • Rengøring af skurvogne, beboelsesvogne, toiletvogne og pavilloner

Vi udfører også helt normal håndværkerrengøring. Når byggeriet er afsluttet, kommer vi ud og gør rent således, at det gode håndværk fremstår endnu flottere og mere klart.

Et rent håndværk ser bare bedre ud, så uanset, hvornår i opgaven du har brug for en effektiv rengøring, står vi klar.

Udover rengøring, leverer vi blandt andet aftørringspapir, toiletpapir, sæbe, og så pudser/polerer vi også gerne vinduerne, hvis de trænger før du afleverer dit færdige håndværk.